Studentica dovela mačka na predavnje, jer ne voli da ostane sam

Kineskom društvenom mrežom Douyin proširile su se fotografije preslatkog Munchkin mačka kojeg je kineska studentica Wen ‘prokrijumčarila’ sa sobom na predavanje.

 – Kad god izlazim iz stana Ba Dun se prilijepi uz mene i ne da mi van, objasnila je studentica iz grada Xi’an na sjeverozapadu Kine zašto na fakultet sa sobom nosi kućnog ljubimca.

Tako joj se, kaže, Ba Dun i nekidan privijao uz nogu i tužno mjaukao od trenutka kad se počela spremati, jer je silno htio da ostane kući s njim. Nakon par minuta ‘natezanja’ Wen je, popustila jer je već kasnila i odlučila unijeti mačka u dvoranu fakulteta, da bude s njom za vrijeme predavanja, prenosi vecernji.hr.

Tako su nastale ove fotografije jednogodišnje Munchkin mačke, vrste koja je inače najpoznatija po svojim kratkim šapicama, kako tiho leži ispod klupe i osvrće se oko sebe, kao da nastoji ostati profesoru ‘ispod radara’.

studentica dovela mačka na predavnje, jer ne voli da ostane sam

 – Bio je stvarno dobar i uopće nije ispuštao zvukove, pohvalila ga je vlasnica i dodala da mu je već putem objašnjavala kako tamo mora biti posebno tih. Ime Ba Dun bi se inače s kineskog prevelo kao ‘osam obroka’, a vlasnica kaže da ga je svojim apetitom ovaj mladi mačak itekako zaslužio.

 – Mogao bi dnevno pojesti barem osam da mu dopustim.

studentica dovela mačka na predavnje, jer ne voli da ostane sam

Zahvaljujući Ba Dunovoj vještini skrivanja, profesor nije primijetio ništa neobično dok je mačak bio na predavanju, a za njega je saznao tek kad je postao viralni hit na Douyin platformi. Na tom je ‘kineskom TikToku’ Ba Dun inače sakupio više od 300 miliona pregleda, a većina se u komentarima divila njegovim ‘predivnim velikim očima’.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU