“Sve što sam pružila mojoj djeci, dala sam i njemu”: Brena objasnila zašto je Filipa nazivala svojim sinom

Folk diva Lepa Brena već 36 godina je u skladnom braku punom ljubavi sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, koji ima sina Filipa iz prvog braka sa Zoricom Nakić, a koji je oduvijek bio ravnopravni član njihove porodice.

Brena je u javnosti Filipa uvijek nazivala svojim sinom, te je tako poznato da se prema njemu ponašala kao da mu je biološka majka i da imaju veoma blizak odnos.

Filipov brak sa mladom muzičkom zvijezdom Aleksandrom Prijović privlači dosta pažnje javnosti, a iako se Zorica ne pojavljuje često u medijima, i Aleksandra i Brena više puta su isticale da su u dobrim odnosima sa Bobinom bivšom ženom i Filipovom majkom. Brena, inače, ima dva sina sa Bobom, Stefana i Viktora, a jednom prilikom govorila je o odnosu koji ima sa Filipom.

– Prvo, njegova majka, otac i ja smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dijete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije i da sam govorila: “Znate, to je sin iz Bobine prve veze”, znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje djece – rekla je Brena, koja se oduvijek trudila da svoj trojici pruži podršku, sigurnost i ljubav.

– Djeci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost. Ja sam se potrudila kao “B mama”, da mu pružim, naravno, pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom djetetu treba… Što sam pružila mojoj djeci, pružila sam i njemu – izjavila je nedavno Brena.

(express/pinkrs)

The post “Sve što sam pružila mojoj djeci, dala sam i njemu”: Brena objasnila zašto je Filipa nazivala svojim sinom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU