ŽIRI JU JE OBOŽAVAO: Da li se sjećate ove voditeljice „Zvezda Granda“?

Nedavno se navršila devetnaesta godina od kada su „Zvezde Granda“ milione ljudi zakovale kraj malih ekrana.

Zahvaljujući estradnom magu Saši Popoviću, koji je uvijek bez greške birao kako takmičare, tako i saradnike, popularnost je iz godine u godinu bivala sve veća.

Međutim, malo ko se sjeća da je 2016. godine kraj Voje Nedeljkovića, umjesto Sanje Kužet, svaku emisiju najpopularnijeg šoua u regionu, otvarala voditeljica Sanja Ćulibrk.

Dok je njena kolegica uživala u porodiljskom odsustvu, Ćulibrk je osvojila auditorij svojom ljepotom, ali i britkim jezikom.

-Naravno da se sjećam tog divnog perioda. Iako je prošlo, sada već šest godina, to iskustvo se ne zaboravlja. Kao juče se sjećam poziva direktora Grand televizije Gorana Šljivića, ali i moje reakcije kada me je pitao da ja vodim „Zvezde Granda“- počela je priču Sanja, a potom sa osmijehom nastavila.

žiri ju je obožavao: da li se sjećate ove voditeljice „zvezda granda“?

– „Molim, šta ću vam ja?!“, sjećam se da sam mu to odgovorila, onako na prvu loptu. Zaista sam bila šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svjesna da dobro radim svoj posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar- prisjetila se Ćulibrk.

(Express/grand.online)

The post ŽIRI JU JE OBOŽAVAO: Da li se sjećate ove voditeljice „Zvezda Granda“? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU