Tanja Savić: “Prijevremeno rođena djevojčica preživjela je zahvaljujući mojim pjesmama”

Poznata pjevačica Tanja Savić gost je emisije ”Premijera – Vikend specijal”, a tom prilikom govorila je o svim aktuelnim temama iz svog života. Ona se najprije dotakla zluradih komentara i svega što je prošla, prisjetila se famozne šestorke koja je obilježila ”Zvezde Granda”, a ispričala je i jednu nevjerovatnu priču koja je mnoge ostavila bez teksta.

  • Ljudi su razapeli Isusa, razapinjaće i dalje, ali na vama je da istrajete. Ja sam uvijek bila u svemu iskrena, moji roditelji su me tako vaspitali. Da mi se neke greške nisu dešavale, možda me život neke stvari ne bi naučio – počela je Tanja, a onda otkrila kako je jedna prijevremeno rođena beba preživjela zbog njenih pjesama.
  • Prošle godine je neki gospodin rekao da pozovem menadžera i da mora da mi se zahvali time što ću pjevati na četvrtom rođendanu njegove kćerke. Rekao mi je da je njegova kćerka preživjela zahvaljujući mojim pjesmama koje je slušala u inkubatoru. Puštali su joj moje pjesme, bila je prevremeno rođena beba – otkrila je pjevačica i progovorila o čuvenoj šestorci iz Zvezda Granda.
  • Mi smo ranije pričali o tome da treba da ta prva šestorka. Svako je otišao na svoju stranu, ne čujemo se. BIli smo nekad kao porodica, dosadili smo jedni drugima, jesmo se malo svađali, ja sam samo šutila. Uvijek sam bila povučena, a iznutra gorim. Cijelog života šutim i trpim. Znate šta se desi kad trpite previše. Ja sam se sama na svom primjeru naučila i sad mogu psihološku ustanovu da otvorim. Ja sam bila mnogo vezana za svoju porodicu, ali majka je prema nama bila mnogo zaštitnički nastrojena – poručila je Tanja, a onda progovorila o svom prvom braku i suprugu Dušanu.
  • Ja nisam bila svijesna u tom trenutku šta radim, zaljubila sam se, imala samo 23 godine. Šta god da sam radila, ja se ne kajem, imam dva zlatna djeteta. Ova djeca su moje najveće bogatstvo. Mnoge žene živi u nekim takvim brakovima, to nije život. Muškarac treba da bude zaštitnik ženi, a ne cirkuzant koji će je maltretirati i varati. Ja sam sve to doživjela.

(express/pink)

The post Tanja Savić: “Prijevremeno rođena djevojčica preživjela je zahvaljujući mojim pjesmama” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU