TO JE BILA ŽELJA VELIKANA: Plei se vraća u Europu, stiže u klub koji ima poseban adut u pregovorima!

Nekadašnji osmi pik s NBA drafta Frank Nilikina bio je ovogodišnja želja Crvene zvezde i Partizana, no ipak je prioritet bio ostanak u najjačoj ligi svijeta.

Želio je pod svaku cijenu još jednu priliku za dokazivanje, a dobio ju je od Charlotte Hornetsa. No, ni on nije imao sreće zbog problema s ozljedama. Prvo je zbog loma potkoljenice propustio Svjetsko prvenstvo gdje je njegova Francuska neslavno prošla, a onda je zbog ozljede mišića tek u siječnju debitirao za novi klub.

No, nije dugo potrajalo jer je dobio otkaz nedugo nakon što je srpski razigravač Vasilije Micić razmijenjen u klub iz Oklahome.

Sva je prilika da će uslijediti povratak u Europu, budući da je sada razigravaču prioritet nastup na Olimpijskim igrama, kako ne bi propustio drugo uzastopno veliko natjecanje.

Kako prenosi portal “Be Basket”, njegov novi klub najvjerojatnije će biti Pariz koji se natječe u Eurokupu. Tako će biti na oku francuskom izborniku Vincentu Colletu koji vodi gradskog rivala Boulogne Metropolitan Levallois.

Navodno je bio prvi u pregovorima s Aswellom, ali oni nisu završili uspješno pa dugogodišnjeg NBA špica nećemo vidjeti u Euroligi jer je istekao rok za registraciju novih košarkaša.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU