To je muž! Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ove godine obilježavaju deceniju zajedničkog života tokom kojeg su dobili dvije kćerke, Emu i Teu. Jubilej su „zapečatili“ simbolično odlaskom pred oltar. Veliki dan upotpunila je i proslava povodom prvog rođendana i krštenja mlađe djevojčice, koja je zajedno sa sestrom bila počasna gošća na svadbi roditelja.

Na spisak porodičnih slavlja Mia je upisala i svoj 38. rođendan koji je proslavila 8. juna. Da vrijedan poklon nije izostao pjevačica je tek sada otkrila.

Naime, prije samo nekoliko dana, kada su temperature bile na maksimumu, Mia je napravila žurku na plaži i u Ulcinju atmosferu dovela do usijanja. Sretna što je publika obožava, pohvalila se na „Instagramu“ i otkrila da joj je suprug za rođendan poklonio nešto originalno, ali i veoma praktično.

„Najzanimljivija žurka na kojoj sam pjevala! I to od 15h! Bravo! A roze mikrofon mi je kupio moj Bokica za rođendan“, napisala je Mia.

(express/hello)

The post To je muž! Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU