TO JE SVE MOJE: Bivši svekar ogorčen nakon što je Nikolina najavila da će mu na vrata doći sa policijom

Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je sudskim putem dobila rješenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru gdje je nekada živjela sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Nakom smrti njenog supruga, Nikolina vodi javni rat sa ocem Vidoja Ristovića, Mišom Grofom, a zbog neraščišćenih porodičnih odnosa oni su završili pred sudom.

Nikolina je nedavno pokušala da uđe u stan na Vračaru, ali bezuspješno, te je najavila da će sljedeći put doći sa policijom.

to je sve moje: bivši svekar ogorčen nakon što je nikolina najavila da će mu na vrata doći sa policijom

Voditeljka je danas ponovo trebalo da dođe u Beograd, a tim povodom za Blic se oglasio Miša Grof koji je otkrio šta se zapravo dešava.

“Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dvije godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rješenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svijetu želim da vidim to dijete, nisam je vidio dvije godine. Mene dijete interesuje, nikakvi ratovi”, rekao je Miša za Blic i dodao da Nikolina nema stan na Vračaru već da je to njegova imovina.

“Nisam bio tu kada je dolazila, ne znam što bi sa policijom došla, nije se najavila. Tu presudu bih valjda i ja morao da dobijem. Ona je tu povremeno živjela sa mojim pokojnim sinom, to je sve moje. To je sve na mene, koji njen stan na Vračaru, ništa ne razumijem. Ona ima tu svoje stvari, garderobu, ali dvije godine nije bila tu. Otkud njoj stan na Vračaru? Neka dođe, biće nam zadovoljstvo, kako drugačije”, zaključio je Miša za Blic.

(Express / CDM)

The post TO JE SVE MOJE: Bivši svekar ogorčen nakon što je Nikolina najavila da će mu na vrata doći sa policijom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU