Topalkova kćerka pokazala kako je izgledala prije operacija

Helena je kopija svoje majke, a korisnici Instagrama nerijetko ističu da su njih dvije kao sestre.

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka i Vesne Topalović, Helena veoma je aktivna na društvenim mrežama, a pratioci pomno prate svaku njenu objavu. I dok mnogi komentarišu da je estetskim korekcijama promijenila lični opis, Helena je riješila da pokaže kako je izgledala u svom ranom djetinjstvu.

Listajući porodični album, Helena se na trenutak vratila u djetinjstvo, a sa pratiocima je podijelila kakva je djevojčica bila i šta je naslijedila od svojh roditelja.

Za Topalkovu nasljednicu fanovi imaju samo komplimente, a o njenoj ljepoti je suvišno i govoriti. Helena je najprije pokazala kako je izgledala kao djevojčica, i istakla da samo „majka Vesna može da rodi takav nos”.

topalkova kćerka pokazala kako je izgledala prije operacija

Pošto se pohvalila kako je izgledala kao mala, Helena je objavila i fotografiju svojih roditelja, Vesne i Milana iz mlađih dana. Na Instagram storiju se može vidjeti kako je Topalko izgledao dok je slavio rođenje svoje kćerke, a tu je i fotka mlade mame.

topalkova kćerka pokazala kako je izgledala prije operacija
topalkova kćerka pokazala kako je izgledala prije operacija

Podsjetimo, kako se ranije pisalo, Helena je kopija svoje majke, a korisnici Instagrama nerijetko ističu da su njih dvije kao sestre.

(express/alo)

The post Topalkova kćerka pokazala kako je izgledala prije operacija appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU