Tragedija u BiH: Preminula tromjesečna beba koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći
Tromjesečna beba A.S, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 21. maja u Kukavicama kod Rogatice, preminula je, uprkos naporima ljekara u bolnicama u Foči, Sarajevu, Banjaluci i Beogradu.

Ona je treća žrtva ove teške nesreće, kakva se ne pamti u Rogatici. Beba je nakon nesreće, u teškom stanju bila prebačena u bolnicu u Foči, pa u Sarajevo, Banjaluku i na kraju u Beograd, ali je uprkos naporima ljekara, izgubila bitku, piše Srpskainfo.ba.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 21. maja oko 22.40 u selu Kukavice, teško je povrijeđena Mladena Stojanović (39), koja je bila majka bebe. Nedugo nakon nesreće, istog dana, ona je preminula u bolnici.

U nesreći je teško povrijeđena i Milica Č. (18), koja je bila suvozač u drugom automobilu. Nesrećna djevojka preminula je šest dana nakon sudara, 27. maja.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći povrijeđeno je još šest osoba, među kojima i šestogodišnje dijete.

Povodom smrti male A.S., njene majke Mladene i Milice Č, načelnik Rogatice Milorad Jagodić donio je odluku prema kojoj se ponedjeljak, 6. juna proglašava danom žalosti na cijelom području opštine. Tog dana će zastava pred zgradom Opštinske uprave biti spuštena na pola koplja. Na pola koplja će biti spuštene i zastave pred svim javnim preduzećima i ustanovama, svim organizacijama i društvima širom opštine, piše Glas Srpske.

Na dan žalosti, stoji u odluci načelnika opštine, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati niti na drugi način koristiti muzika u ugostiteljskim objektima.

 


novi.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU