‘Tražim svoju kozu Lili. Hranio sam ju na bočicu, obitelj mi je'(VIDEO)

Sve sam pretražio. Nema je od ponedjeljka, kad sam je zadnji put vidio. Znala je nekad s mojim psom izaći u šetnju mjestom, ali se uvijek vraćala, ispričao nam je tužan vlasnik Vedran

To nije bila obična koza, nego moj kućni ljubimac. Imam je otkad je imala tri dana, hranio sam je na bočicu, rekao je Vedran Smodlaka (38) iz Dugopolja.

On je objavio oglas u Facebook grupi Izgubljeno/nađeno-Split, gdje traži svoju Lilly koja je odgajana kao ljubimac, prenosi 24sata.

– Izgubljena je koza bijele boje na području Dugopolja, zona Podi. Koza se odaziva na ime Lilly, vrlo je umiljata i voli se maziti! Kupljena je i odgajana kao ljubimac. Ako ima tko nekakvu informaciju, molimo neka nam se javi – stoji u oglasu. Kako nam je rekao, bio je primoran ovo napraviti jer je već danima ne može pronaći.

– Sve sam pretražio. Nema je od ponedjeljka, kad sam je zadnji put vidio. Znala je nekad s mojim psom izaći u šetnju mjestom, ali se uvijek vraćala – pričao nam je Vedran te dodao da je sad i vrijeme parenja, a tad zna biti “malo divlja”.

– Moguće da ju je i zov prirode negdje odvukao, ne znam. Svaki dan sam u potrazi, ali nema uspjeha. Zato i ovim putem molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju neka mi se jave – zavapio je Vedran. Nabavio ju je zbog mlijeka, ali mu je Lilly tolika prirasla srcu da je postala više od toga.

– Kozje mlijeko je jako zdravo pa sam je zato i kupio, ali sad Lilly, pas i ja činimo jednu sretnu obitelj. Zato sam i ponudio nagradu od 500 kuna kako bih pokazao da mi puno znači – rekao je Vedran.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU