U ponedjeljak Dan otvorenih vrata Gradske knjižnice/biblioteke Novi Travnik

Uz podršku Općine Novi Travnik JP „ORŠK“ i Udruga građana „Centar za kulturu življenja RadoGOST“ poduzeli su brojne aktivnosti koje su rezultirale time  da će u ponedjeljak, 18.10.2021. godine biti upriličen Dan otvorenih vrata Gradske knjižnice/biblioteke Novi Travnik.

Dan otvorenih vrata  održat će se u vremenskom periodu od  15,00  do 20,00 sati.

Iz UG „Centar za kulturu življenja RadoGOST“ Novi Travnik pozivaju sve zainteresirane građane, udruženja i pojedince da  im se pridruže u programskim aktivnostima i da postanu članovi knjižnice/biblioteke i Centra.

Ovom prigodom bit će predstavljene aktivnosti udruge RadoGOST za polugodišnji period: otvaranje gradske knjižnice/biblioteke, rad sekcija: škola crtanja, psihološko savjetovalište, klub čitanja i pisanja, kokreativni turizam, izdavaštvo, tradicionalne ljekaruše, kulturološka istraživanja i edukativni programi.

Iz ove Udruge naglašavaju  da su otvoreni za suradnju sa svim srodnim udruženjima i pojedincima kako bi zajedno dali svoj doprinos u polju kulture življenja.

Programski sadržaji za Dan otvorenih vrata:

Kulturno – zabavni i edukativni program za posjetitelje u vremenu od 15 do 18h, Dom kulture, knjižnica/biblioteka i čitaonica.

Radionica crtanja

Fraktalni crteži

Antistresne vježbe

Poetski kolaž

Susret sa zavičajnim piscima

Tradicionalne ljekaruše

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU