25.5 C
Sarajevo
Subota, 21 svibnja, 2022

  UGOSTITELJI – PROCOM donosi rješenje za vaše probleme

  Možda je ovaj sam naslov malo i optimističan, ali s druge strane svakako je i opravdan jer PROCOM rješenja uveliko olakšavaju život vlasnicima ugostiteljskih (ali i svih drugih poslovih) objekata.

  O čemu se zapravo tu radi?

  Po najnovijem istraživanju koje je rađeno u našem susjedstvu na uzorku od više od 1.000 vlasnika različitih tipova ugostiteljskih objekata, kao treći problem koji ih najviše muči u njihovom poslovanju navedena  je „Efikasnost poslovanja“. Prva dva razloga su njihovi uposlenici i sama marketing promocija njihovog HoReCa biznisa. Rješenja koja nudi PROCOM direktno su usmjerena da poboljšaju efikasnost vašeg poslovanja, a indirektno i te kako utiču i na ova prva dva razloga „nezadovoljstva“ vlasnika HoReCa biznisa.

  pos

  Rješenje koje vam nudi PROCOM objedinjeno je u jednom sistemu pod imenom iSustav (modul za ugostiteljstvo) koji omogućava kompletno računarsko vođenje ugostiteljskog objekta. Bilo da se radi o malim kafićima sa samo jednom kasom, restoranima sa nekoliko kasa i POS pisača (kuhinja, šank, coctail bar…) ili pak lancu lokala na dislociranim lokacijama, programski paket se prilagođava vašem poslovanju a ne vaše poslovanje programu.

  Sam iSustav podijeljen je u više komponenti koje mogu da rade nezavisno jedna od druge ali isto tako savršeno se nadopunjuju i uklapaju u jedan sistem.

  modul za ugostiteljstvo

  Centralni dio sistema koristi se za obavljanje knjigovodstvenih i administrativnih poslova vezanih uz ugostiteljski objekat. Osnovni i prodajni artikli, normativi, primanje robe, kalkulacije, razduživanje prodane robe, administracija konobara, materijalna, financijski i porezni izvještaji, prodaja robe, izdavanje i naplata računa, obračun prometa konobara, ispisi prometa po prodanim artiklima, automatsko definisanje radnih smjena, automatski ispis narudžbi … samo su dio iSustava. Više o samom iSustavu i svim njegovim dijelovima možete saznati ukoliko posjetite www.procom.ba, a možete i zakazati ličnu prezentaciju ukoliko nas pozovete na broj 035/ 363 991.

  Ipak kažu da je najbolja preporuka zadovoljni korisnik, a iSustav je u kratkom vremenskom periodu postao neizostavan dio uspješnog poslovanja i naših slijedećih poslovih partnera: Hotel Dubrovnik/Zenica, Hotel Vidović/Banja Luka, Hotel Pahuljica/Vlašić, Hotel Europa/Odžak, Lanac restorana Salčinović /Zenica, Hotel Sunce/Vlašić, Hotel Mogorjelo/Čapljina, Hotel Central/Vitez, Etno selo Herceg /Međugorje, Hotel Vila-Regina/Međugorje, Restoran Saranda/Tuzla, Restoran Sarajka/Lukavac, Restoran Zdrava voda/Jablanica … samo su neki od njih.

  Za vlasnike HotelaSPA & Wellness centara razvili smo i posebne module koji su upravo prilagođeni tim djelatnostima.

  iSustav je integrisan za rad sa najkvaliteijim mobilnim POS sistemima, pa pogledajte kako to izgleda samo jedan segment ovog sistema u radu sa Posiflex mobilnim POS terminalima …

  *** Kompanija PROCOM d.o.o osnovana je 1996. godine sa primarnom djelatnošću na poljima informacionih tehnologija. Više o nama i o tome kako da unaprijedite svoje poslovanje možete saznati ukoliko posjetite www.procom.ba

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  MOŽDA VAS ZANIMA