20.5 C
Sarajevo
Petak, 2 lipnja, 2023

UKOLIKO IMATE OVAJ TALENAT DOVEŠĆETE PARTNERA DO LUDILA Da li posjedujete X faktor za se*s?

Od tada pa nadalje Vi ćete biti u njihovim fantazijama. Ali šta je taj X faktor? Šta je to što nekoga čini nezaboravnim i poželjnim u krevetu, a drugi su nešto sasvim suprotno?

Faktor X se*sa – tri savjeta koja donose se*s faktor i Vama

Neki ljudi imaju taj X faktor za se*s, a drugi pak ne. Ukoliko ga imate, svako ko ima sreće da doživi intiman odnos sa Vama vjerovatno Vas neće zaboraviti. Od tada pa nadalje Vi ćete biti u njihovim fantazijama. Ali šta je taj X faktor? Šta je to što nekoga čini nezaboravnim i poželjnim u krevetu, a drugi su nešto sasvim suprotno?

Zabavite se!

Ovo je jedan od najpotcjenjenijih, najmanje korišćenih, najmanje raspravljanih, ali najbitnijih savjeta za bolji se*sualni odnos! Najbolja stvar u vezi sa ovim savjetom je da dolazi upravo sa svojom razotkrivenom suštinom – zabavom, sve ostalo što Vam treba ili želite bi trebalo da dođe uz Vaš pokušaj da se zabavite! Zabavljajte se dok radite ono što radite i neka Vaš partner to zna – da Vam je zabavno i lijepo. Smješkajte se; smijte; istražujte; otkrivajte!

Sljedeće dvije podteme su teške za ukombinovati kada govorimo o se*su, ali pokušajte da posegnete za djetetom u sebi sledeći put kada budete bili intimni sa svojim partnerom. Način na koji se djeca igraju i smiju, istražuju i uživaju u sitnim zadovoljstvima zbog onoga što te stvari jesu je upravo pravi način na koji bi trebali da pristupite se*sualnim odnosima. Sve bi trebalo da se vrti oko otkrića i uživanja!

Zabavljajući se tokom se*sa sve postaje lako i prijatno, za Vas i Vašeg partnera. Ukoliko je lako i zabavno, intimnost i orgazmi dolaze lakše, a se*s sa Vama postaje vrlo privlačan i upečatljiv. Uživajte u intimi, zabavite se kada ste goli sa partnerom i sama ta činjenica će Vam donijeti sjajan odnos i učiniti Vas ne samo poželjnim već ćete se naći i na vrhuncu liste poželjnosti!

SAVJETI ZA VRELU NOĆ U KREVETU: Najbolje seks poze prema građi ženskog tijela

Osmijeh i smijeh!

Ukoliko Vam je lijepo (a nadamo se da jeste), podijelite tu radost putem osmijeha. Ukoliko stvari postanu napete, dobar se*s se neće dogoditi tek tako lako. Za njega, ljudima je potrebna opuštena atmosfera. Ovakvu atmosferu ćete stvoriti smiješkom i smijehom koji ćete podijeliti sa drugom osobom. Osmijjeh koji pokazuje Vaše uživanje, uz svu drugu komunikaciju intimnog odnosa sa partnerom će podići vašu intimizaciju na viši nivo putem deobe užitka. Isto tako, ulićete i povjerenje drugoj strani, ukoliko ste joj otvoreno stavili do znanja da ste zadovoljni i srećni.

Neka bude zanimljivo i svježe!

Prvi put kada nešto činite to naravno formira i prvo sjećanje. Prenesite ovu činjenicu sada na se*s i jednostavno učinite nešto novo, promjenite neku sitnicu u Vašoj rutini kako bi ta prilika bila vrijedna pamćenja.

Promjenom nečeg tako malog i naizgled beznačajnog kao što je skidanje odjeće – ko se prvi skinuo ili koliko dugo se ljubite prije nego što neko od vas skloni jedan komad odjeće, možete dosegnuti novi, viši nivo uzbuđenja.

Potrudite se da malo prethodno promislite o se*su – kako bi on večeras mogao biti drugačiji i to Vam može donijeti neočekivane rezultate, a ujedno to malo planiranja će ojačati i Vaše iščekivanje, što će zauzvrat opet voditi boljem odnosu! Istražite i pronađite šta je to što „radi“, a šta ne. Neuspjesima se smijte i uživajte u onome što vam ide od ruke.

Ovih nekoliko redova čine dobrog ljubavnika i ljubavnicu, a usvojeni od strane Vas će Vam donijeti sjajan se*s i požudu koju će drugi osjećati prema Vama.

BONUS VIDEO:

UKOLIKO IMATE OVAJ TALENAT DOVEŠĆETE PARTNERA DO LUDILA Da li posjedujete X faktor za se*s? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU