Uskoro film o Bosancima i Hercegovcima za vrijeme pandemije, pogledajte trailer

Objavljen je trailer dokumentarnog filma “Zajedno sami” bh. reditelja Harisa Samardžića. U filmu su, sudeći po traileru Senad Hadžifejzović, Džanan Musa, Senjamin Burić, Hana Hadžiavdagić, Rifet Kapić, Berina Crnišanin, Bakir Karasalihović i mnogi drugi.

Film govori o Bosancima i Hercegovcima, iz raznih društvenih oblasti, kako u zemlji, tako i u dijaspori za vrijeme pandemije koronavirusa.

“Borba sa nepoznatim neprijateljem, kako su je opisali mnogi učesnici filma, je uticala na živote mnogih kako u onom najintimnijem – mentalnom, ali i porodičnom, tako i u društveno-poslovnom smislu. U toj borbi, koja će trajati i kad sve ovo prođe, je nestao kontrast među ljudima i dolazi se do čuvene: ‘Ja sam mali čovjek koji je zaboravio da je mali’. I presretan sam što su ljudi bili spremni podijeliti svoje priče!” – ističe reditelj Haris Samardžić, prenosi Fokus.

S obzirom na interes šire publike i medijskih kuća u toku su pregovori za distribuciju filma i TV premijeru, ali će 50 minuta filma zasigurno u narednim sedmicama doći do javnosti.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU