VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA NJEGOV GROB!

vanbračni sin tozovca ipak došao na njegov grob!


Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio vijenac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i nevjerovatno liči na svog oca. 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je danas u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Nasljednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar, saznajemo, nije zadržavao suze. Vijenac koji je donio pjevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored vijenca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

vanbračni sin tozovca ipak došao na njegov grob!

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev nasljednik nije bio na sahrani, a izvor Kurira otkriva nam prave razloge za takvu njegovu odluku.

– Iz ličnog uvjerenja Svetozar nije želio da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mjesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gdje bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate – govori nam naš sagovornik, odlično upućen u cijelu situaciju.

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini.

– Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamjerne i neistinite – zaključuje naš izvor. Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pjevač je samo jednom u životu, prije devet godina, njih pomenuo u javnosti. – Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine – rekao je tada Živković za Kurir.Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU