VENERA ULAZI U ZNAK STRIJELCA I DONOSI BRDO PARA, LJUBAVI I USPJEHA: Ovih šest horoskopskih znakova će biti miljenici sreće

Od 30. decembra 2023. do 22. januara 2024. Venera, planeta ljubavi i ljepote, boravit će u znaku Strijelca.

Zahvaljujući ovom tranzitu, horoskop će biti povoljniji za mnoge znake Zodijaka. Kako najavljuju astrolozi, šest horoskopskih znakova će imati razloga za radost, dok na ostalih šest znakova ovaj tranzit neće previše uticati, odnosno neće im donijeti velike i željene promjene.

Ovan

Poslije tranzita Venere kroz znak Škorpije, gdje je ova planeta bila u znaku svog izgona, ulazak u vatreni znak Strijelca svim osobama rođenim u znaku Ovna donosi sjajne vijesti i radosne događaje. Mnogi Ovnovi će osjetiti veliki priliv energije, pa će s lakoćom završavati poslovne obaveze, uvećati prihode, napredovati na poslu i imati sreće u ljubavi.

Iskoristite ovaj period da ostvarite sve ono što su vam planete onemogućavale u posljednje vrijeme. Zvijezde su vam konačno naklonjene i donose uspjeh.

Lav

Ulazak Venere u znak Strijelca donosi vam veliku sreću na ljubavnom planu. Iako ste navikli da budete u centru pažnje, sada niko neće moći da vam „izađe na crrtu“ – plijenit ćete šarmom, ljepotom i harizmom gdje god da se pojavite. Ukoliko ste u vezi ili braku, očekujte veliku strast, a ako ste usamljeni ubrzo ćete promijeniti emotivni status. Ljubav vas čeka na velikim skupovima ili preko prijatelja koji vas mogu upoznati sa osobom u koju ćete se zaljubiti i ubrzo otpočeti vezu.

Vaga

Kad Venera prolazi kroz znak Strijelca, vi postajete zavodljviji i šarmantniji nego inače. U narednih skoro mjesec dana imate savršenu priliku da ostvarite sve što ste zamislili na planu prijateljstva i ljubavi. Sve što budete tražili bit će vam ispunjeno, a mnoge Vage će obnoviti staro prijateljstvo sa osobom sa kojom su sticajem okolnosti izgubile kontakt.

Strijelac

Iako je Sunce izašlo iz vašeg znaka, ulazak Venere obećava pregršt divnih dešavanja kako na polju emocija, tako i na polju prijateljstva, dobitaka i napredovanja na poslu. Sve će vas hteti do 22. januara, a vi, iako ste po prirodi optimista, nećete moći da vjerujete kakvim darovima će vas Univerzum nagraditi. Mnogi bi rekli da ćete sve što dotaknete pretvarati u zlato i ne bi pogriješili. Sad je trenutak da sve ono što niste uspjeli da ostvarite u prethodnih mjesec dana sprovedete u djelo.

Jarac

Tranzit Venere kroz znak Strijelca donosi vam obilje dobrih prilika na poslu. Ukoliko ste poželjeli da promijenite firmu ili da u postojećoj tražite povišicu ili bolju poziciju, obavezno pregovarajte do 22. januara. Takođe, ovo je dobar period i za traženje dodatnog posla ili traženje partnera koji će podržati projekat koji ste odavno osmislili, ali niste imali dovoljno novca da ga započnete. Putovanje Venere kroz Strijelca neće vas razočarati ni na ljubavnom planu. Mnogi Jarčevi će uživati u pažnji koju će im pružati voljena osoba, a oni koji su slobodni lako će se zaljubiti, i to najvjerovatnije na prvi pogled.

Vodolija

Iako za vas vrijeme blagostanja tek dolazi, Venera koja tranzitira kroz znak Strijelca je savršena uvertira za to. U posljednje vrijeme niste imali previše sreće, ali se sada okolnosti lagano počinju da se mijenjaju u vašu korist. To ćete osjetiti po odnosu ljudi prema vama, kako u poslovnom, tako i u porodičnom i prijateljskom okruženju. Ipak, savjet astrologa je da budete strpljivi i da do 22. januara „stavite na papir“ sve ono što želite da vam se dogodi kad Sunce bude ušlo u vaš znak. Tad vam niko neće biti ravan po energiji, harizmi i uspjesima na svim poljima.

The post VENERA ULAZI U ZNAK STRIJELCA I DONOSI BRDO PARA, LJUBAVI I USPJEHA: Ovih šest horoskopskih znakova će biti miljenici sreće appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU