VERA MATOVIĆ U BIZARNOM SKANDALU: Udaju me za pokojnike

Pjevačica Vera Matović decenijama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom Matovićem, a sada je šokirala priznanjem kako su je u više navrata koroz karijeru pratili ničim izazvani skandali, od kojih su neki u najmanju ruku bizarni.

-Ja nikada nisam pravila skandale, drugi su mi pravili. Udavali su me za pokojnike, čovjeka ne znam, umro prije deset godina, a mene udali za njega. Poslije su me udavali i za drugog pokojnika, mnogo mi je teško bilo, plakala sam. Ja udata i dvoje dece, a oni me udaju za pokojnika – rekla je Vera i dodala:

-Udala sam se za čovjeka kojeg sam voljela. Naš brak je isti kao od prvog dana. Parovi krenu u vezu, brak, a onda jedno dobije popularnost, stekne krila. I ja sam sve to mogla, ali nisam.

Pjevačica je istakla i koja je ključna stvar u funkcionisanju braka.

-Moj suprug je uvijek imao povjerenja u mene. Udvarali su mi se drugi muškarci, ali im nikada nisam davala povratnu informaciju. Muškarce sam gledala kao braću, a žene kao sestre – priznala je pjevačica.

Kada je riječ o kolegicama i tu je bilo nesuglasica.

-Bilo je i suza i namiještanja, ali su ipak shvatili na kraju da je Vera dobar čovjek. Niko nije plakao zbog mene, a ja sam zbog mnogih plakala – otkrila je Vera.

(Express/grand.online)

The post VERA MATOVIĆ U BIZARNOM SKANDALU: Udaju me za pokojnike appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU