VESNA ZMIJANAC KUPILA STAN ZA NIKOLIJU I RELJU!


Folk zvijezda pazarila je trosobnu nekretninu od 87 kvadrata u novom poslovno-stambenom kompleksu u Ulici kneza Miloša u Beogradu, saznaje Informer.

U stanu će živjeti svi zajedno dok se Nikolija ne porodi, a potom će pjevačica da se vrati u svoju kuću na Bukulji.

– Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi u Ulici kneza Miloša, koji je platila 232.105 eura. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 eura, dok je cijena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom – priča naš dobro obaviješten izvor.

On dodaje da Zmijanac planira da neko vrijeme bude uz trudnu kćerku u Beogradu, a zatim će stan ostaviti Nikoliji i Relji:

– Nikolija je u šestom mjesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuha i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svijet, biće uz nju nekoliko mjeseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa djecom ostati tu da žive.

Zmijanac svakog dana obilazi završne radove na enterijeru i uveliko naručuje namještaj, koji inače biraju kćerka i zet.

– Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne miješa, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili prije Nikolijinog porođaja – otkriva naš sagovornik.

Vesni očigledno ne smeta što će njih petoro živjeti u 87 kvadrata. Pjevačica kaže da obožava zeta i da voli da provodi vrijeme s njim.

– Relja je divan! Odličan je zet! Neće da prizna, ali osjećam da me mnogo voli. Volim ga isto kao i Nikoliju, doživljavam ga kao da mi je sin. Češće sam na njegovoj strani nego na njenoj – priča folk zvijezda.

(Informer)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU