Viki nakon skandala: “Nije me sramota da pjevam na romskim veseljima”

Pripadnici estrade okupili su se večeras na otvaranju jednog luksuznog kluba, na čijem su crvenom tepihu zablistala najveća imena šoubiznisa.

Pjevačicu Viki Miljković mediji su zatekli na crvenom tepihu koji je upriličen, te je govorila o nekim zanimljivim temama.

Kažu da je bila neka zabrana, da niste željeli da vas snimaju novinarske ekipe na romskoj svadbi – glasilo je pitanje.

– Ne, to uopšte nije istina. Prosto, da biste emitovali neki nastup ili koncert mora da postoji neka dozvola. Mora da postoji adekvatan ton kako se prenosi, a ovo je u ružnom kontekstu prenešeno. Ceca i ja smo baš to komentarisale konkretno neku emisiju gdje su se prenosila druga romska veselja, kako su u ružnom kontekstu prenijeli utiske i o pjevačima, i same ljude sa svadbe. To su prije svega jako fini i kulturni ljudi – rekla je Viki.

– Smeta mi što su oni sve predstavljali na neki smiješan način. Ja ljude dijelim na dobre i loše, isto kao što dijelim i muziku na dobru i lošu. To će vam prvi reći moji kandidati iz “Zvezda Granda” – dodala je Miljkovićeva.

Pored Viki, na crvenom tepihu su bili i direktor “Zvezda Granda” Saša Popovića, njegovu suprugu Suzanu Jovanović, ali i člana žirija Đorđa Davida.

(express/srbijadanas)

The post Viki nakon skandala: “Nije me sramota da pjevam na romskim veseljima” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU