VODITELJ ČESTO PRIMA PRIJETNJE: Darko se oglasio nakon događaja, nisam ja kriv zbog stvari koje drugi o vama iznose javno

Voditelj “Elite” Darko Tanasijević, na svom Instagram profilu otkrio je da mu je neposredno prije objavljivanje posta stigao prijeteći poziv, a ovaj nemili događaj nije prvi.

Naime, voditelj Darko Tanasijević je objavio Instagram stori, na kojem je istakao da mu je neposredno prije objavljivanja istog stigao prijeteći poziv.

– Maloprije sam primio prijeteći poziv pred večerašnju emisiju “Elita – Pitanja novinara” na Pinku. Pojedini, koji ne žele da se jave na telefon niti odgovore na poruku, poturaju posrednike da me zovu s “molbama” i upozorenjima. Mene?! – započeo je Darko objavu, pa dodao:

voditelj često prima prijetnje: darko se oglasio nakon događaja, nisam ja kriv zbog stvari koje drugi o vama iznose javno

(Foto: Printscreen / Instagram / Darko Tanasijević)

– Ponavljam, nisam vam ja kriv zbog stvari (istinitih ili lažnih) koje o vama drugi javno, u medijima, iznose i pričaju, niti mogu na njihova svjedočenja i priznanja da utjčem, na to šta će i da li će reći – završio je Tanasijević.

(Express / Espreso)

The post VODITELJ ČESTO PRIMA PRIJETNJE: Darko se oglasio nakon događaja, nisam ja kriv zbog stvari koje drugi o vama iznose javno appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU