Vrući ples Tee Tairović sa muškarcem iz publike usijao društvene mreže!

Pjevačica Tea Tairović napravi opšti haos gdje god da se pojavi, te često atmosfera dostigne vrhunac, što je i sada bio slučaj, kada se na binu popeo i muškarac iz publike koji je zajedno zaigrao s njom.

Pomenuti muškarac je prije toga iznenadio pjevačicu tako što joj je prišao dok je pjevala, kleknuo ispred nje i poklonio joj ogromni buket crvenih ruža, što je Tairovićevu ostavilo bez teksta i oduševilo, te mu se srdačno zahvalila i poljubila ga, da bi joj se ubrzo potom pridružio i na bini.

@muraddjovany #balkan #kuchek #hajde #dance #fyp #viral #bulgaria @𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾 @ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ❤️‍🔥 ♬ original sound – Murad Djovany

Pjevačica i muškarac koji ju je iznenadio su udruženim snagama napravili pravi lom, te su svojim perfomansom i energičnim plesom podigli publiku na noge. Miješali su kukovima, uvijali i vrućim plesom dodatno zagrijali atmosferu.

Za Teu inače kažu da je „kraljica bakšiša“, poznata je kao neko ko ima ludilo performans na bini i da igra, što bi mnogi rekli, za sve pare.

(express/alo)

The post Vrući ples Tee Tairović sa muškarcem iz publike usijao društvene mreže! appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU