Vulin reagovao na tekst koji nikad nije objavljen

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je tekst u Nedeljniku koji nikada nije objavljen u listu, niti bilo gdje drugo.
Tanjug je jučer u 13.39 časova prenio izjavu ministra Vulina, u kojoj je on ocijenio da “bivši ministar odbrane i predsjednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac uvijek iskoristi priliku da napadne Srbiju, kada u posetu treba da stigne ruski ministar odbrane Sergej Šojgu”.

“Kad god se sretnem s ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom neko pritisne dugme i Šutanovac napadne Srbiju. Dok je DS bio na vlasti i upravljao Ministarstvom odbrane, uništeno je oko 600 borbenih vozila i artiljerijskih oruda i više od 9.000 strela 2m i nije kupljen ni jedan tenk, avion, helikopter”, naveo je Vulin.

Uz izjavu Vulina, navodi se da je on to rekao “odgovarajući na autorski tekst Dragana Šutanovca u Nedeljniku u kome kritikuje saradnju Srbije i Rusije”.

Odgovor Vulina prenijeli su gotovo svi srpski mediji, a ova vijest je pročitana i u Nacionalnom dnevniku Televizije Pink.

Ova izjava se ne bi ni po čemu razlikovala od uobičajenih u političkom životu Srbije da nije jedne činjenice – tekst u Nedeljniku nikada nije objavljen.

I zato se postavlja mnogo veće pitanje od jedne reakcije na neobjavljeni tekst. Odakle Vulinu taj tekst? Gdje ga je pročitao?

“Cijeli dan na TV se vrti nekakvo nebulozno saopštenje nesrećnog dezertera Vulina kao odgovor na moj tekst u Nedeljniku a ja znam da u Nedeljniku nema mog teksta!!! Jovanjica je ostavila dubok trag na Vulina”, reagovao je Šutanovac na Tviteru.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU