Wizz Air obustavlja sve letove u Ukrajini

Uslijed aktuelnih događaja u Ukrajini i zatvaranja zračnog prostora, Wizz Air sa žaljenjem obavještava sve klijente da ova aviokompanija mora privremeno obustaviti sve letove u toj zemlji.

Putnici s rezervisanim letovima za dolazak ili odlazak iz Ukrajine više informacija mogu pronaći na wizzair.com ili alternativno, putem pozivnog centra aviokompanije: 00380 893 202 532.

Sigurnost putnika i posade ostaje naš prioritet broj jedan i nadamo se da će se normalno stanje uskoro vratiti u Ukrajinu.

O Wizz Airu    

Wizz Air, evropska niskotarifna aviokompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 149 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi kvalitetnu uslugu po veoma niskim cijenama karata, što je Wizz Air učinilo omiljenim izborom 40 miliona putnika zaključno sa 31. martom 2020. godine.

Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najsigurnijih aviokompanija na svijetu po izboru airlineratings.com, jedine svjetske rejting agencije u oblasti sigurnosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju aviokompaniju u 2020. godini koju dodjeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje za jednu aviokompaniju ili pojedinca.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU