ZA NJENIM SINOM MNOGE ŽENE LUDE: Olivera objavil sliku sa sinom, pogledajte čime se bavi

Nekadašnja članica kriminalne bande „Pink panter“ i bivša košarkašića Olivera Ćirković, iza sebe ima bogato životno iskustvo i često kaže da je živjela kao na filmu, a sada živi jednim potpuno normalnim životom.

Na svom Instagram profilu često dijeli motivacione poruke, savjete, ali i porodične fotografije, a jedna od njih je privukla veliku pažnju.

Naime, njen dvadesetsedmogodišnji nasljednik Nikola izazvao je lavinu komentara pripadnica ženskog pola, a o njegovom izgledu svi bruje.

Inače malo ko zna da se Nikola, baš poput svoje majke, bavi košarkom.

Osim fizičkim izgledom Oliverin sin privukao je veliku pažnju javnosti kada je svojevremeno uplovio u ljubavnu vezu sa pjevačicom Angelinom koja je za njega uvijek imala samo lijepe riječi.

Podsjetimo, Olivera je nedavno ogolila dušu pred Grandovim kamerama i progovorila o svom životu nakon zatvora, koji joj je bio velika životna lekcija.

–Osvješćeni sam vjernik poslije zadnjeg zatvora. Krstila sam se 2018. godine, tad sam promijenila svoj život i svoj stav prema vjeri. Ponosna sam na sebe. Bez vjere nema duhovnog i unutrašnjeg mira, a bez unutrašnjeg mira nema sretne starosti, a ja sam ušla u tu mirnu fazu– istakla je Olivera.

(Express / Grand.nova.rs)

The post ZA NJENIM SINOM MNOGE ŽENE LUDE: Olivera objavil sliku sa sinom, pogledajte čime se bavi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU