ZABRANILI SMO GOSTIMA DA NAM DOVODE DJECU NA VJENČANJE, A ONI IH POVELI Mladenci istjerali parove sa svadbe, pa im debelo naplatili

Na Redditu je otkrila da su ona i suprug jasno naglasili gostima da djeca nisu pozvana na vjenčanje, ali neki su njihove uslove ignorisali.

Djeca su dobra, nemam ništa protiv njih, ali glavni problem je bio trošak – napisala je i naglasila da su organizatori vjenčanja tražili da za svako dijete starije od dvije godine plate po 220 eura.

Zbog toga je ovaj par odlučio da plati pet dadilja koje će se u danu njihovog venčanja brinuti za 25 do 30 djece parova koji nisu mogli da pronađu dadilje u zadnji trenutak, kao i za one koji su doputovali sa djecom.

– Roditelji mog supruga ponudili su svoj dom koji je udaljen nekih 30 minuta vožnje od mjesta gdje smo organizovali vjenčanje, kako bi smjestili djecu i dadilje – pojasnila je.

Ipak, tri para su se pojavila sa djecom, ukupno njih devetoro. Ponudili su im da odvezu djecu na čuvanje, ali oni su odbili i još plus napravili scenu. Zatim je dogovoreno da djeca mogu da ostanu sa roditeljima ako oni plate iznos koji restoran traži.

– Željela sam samo što prije da zaboravim sve i da uživam u svom danu. Kada je ceremonija počela, jedno dijete je počelo da plače, a drugo je skočilo ispred mene dok sam išla prema oltaru. Ostala sam smirena, a ostatak ceremonije prošao je bez problema – prisjetila se ova mlada.

Kasnije, tokom večeri, dvoje djece je počelo da vrišti i da baca hranu. Jedno dijete se mladi zavuklo ispod haljine. Umalo je pala. A kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada su joj ljudi rekli da je hrana koju su djeca bacala dospjela na njenu venčanicu.

– Samo sam pogledala muža, a on je okupio parove i zamolio ih da odu. Nakon vjenčanja smo im poslali račune sa pismom u kojem smo ih podsjetili da su pristali da plate za nepozvanu djecu. Dva para su platila i izvinila se, ali treći par to odbija jer smo ih zamolili da odu prije torte – dodala je mlada i upitala druge da li misle da je pogriješila.

BONUS VIDEO:

ZABRANILI SMO GOSTIMA DA NAM DOVODE DJECU NA VJENČANJE, A ONI IH POVELI Mladenci istjerali parove sa svadbe, pa im debelo naplatili appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU