ŽELITE BESPOVRATNA SREDSTVA? Dođite na informativni sastanak

Poziv na informativni sastanak za potencijalne podnosioce prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za investicije u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u okviru projekta EU4Business

Projekat “Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je finansirana primarno od strane Evropske Unije (EU) u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II.

Projekat sprovode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.
Projekat EU4Business je 29. jula 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjerupodrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (prerada i marketing).


Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDP http://www.ba.undp.org/
i na stranici projekta https://eu4business.ba/.

Ovim putem Vas obavještavamo da će se na sljedećim lokacijama održati informativni sastanci na kojima možete dobiti
odgovore na pitanja u vezi javnog poziva i procesa podnošenja prijava.

 

želite bespovratna sredstva? dođite na informativni sastanak
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU