ZNAO JE DA PORODICE NE OTVARAJU SANDUKE: Uroš Stanić krao zlato sa mrtvaca

Saznalo se da je takmičar “Elite” Uroš Stanić, navodno, krao nakit i sve ostale vrijedne predmete s mrtvaca dok je radio u mrtvačnici.

Kontroverzni učesnik “Elite” Uroš Stanić prije ulaska u rijaliti radio je sve i svašta da bi preživio, a jedan od njegovih poslova bio je u JKP “Pogrebne usluge”, gdje je imao zadatak da sređuje pokojnike za njihov posljednji ispraćaj.

– Kao medicinski tehničar, zakucao je na vrata gdje je bio siguran da su potrebni radnici. Našao je posao u mrtvačnici gdje je za zadatak imao sređivanje pokojnika:

-Mnogo mi je teško, ja moram da perem te mrtve ljude. Ali sam vidio svašta interesantno. Kada im donesu stvari za oblačenje, tu ima dosta zlata, mnogo vrijednih satova, lančića. Kako mogu da bace to u zemlju – govorio mi je on prepun utisaka s novog posla. Ja sam bio zgranut da neko može to da radi, ali nije imao izbora – nastavlja izvor blizak medicinskom radniku, prenosi Republika, pa dodaje:

Kad je vidio da neki od pokojnika koje je sređivao odlaze s mnogo zlata, srebra, skupih satova i skupocjene odjeće i obuće, riješio je da u svemu nađe korist. Potkradao je mrtve ljude, uzimao je sve što je mogao da uzme. Znao je da mnogi čak i ne otvaraju sanduke kada preuzimaju tijela iz mrtvačnice, a, samim tim, i ne znaju da li su njihovi najmiliji sahranjeni s onim što su im spremili. Krađe su mu prolazile skoro dva mjeseca. Međutim, kada su članovi porodica umrlih shvatili šta se dešava i ko je krao s njihovih voljenih, malo je falilo da ga linčuju. Dobio je momentalni otkaz, a imao je sreće da nije krivično odgovarao zbog skrnavljenja pokojnika, navodi se dalje.

The post ZNAO JE DA PORODICE NE OTVARAJU SANDUKE: Uroš Stanić krao zlato sa mrtvaca appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU