9 bjuti savjeta koji će vam promijeniti život

1. Protiv neposlušne kose. Volite li da vam je svaka dlaka na svome mjestu i smetaju li vam sićušne dlačice koje uvijek odnekud izviruju, pošpricajte staru četkicu za zube lakom za kosu i prelazite njome preko neposlušnih dijelova dok se ne stope s ostatkom kose. Ovom ćete metodom uštedjeti vrijeme i novac koji biste potrošili na skupe proizvode.

2. Za duži vijek frizure. Kako bi vaše ukosnice što bolje učvrstile frizuru, pošpricajte ih šamponom za suho pranje prije nego ih umetnete u kosu.

3. Za uredne šiške. Fenirajte ih sa strane koristeći okruglu četku. Nekoliko puta ponovite postupak mijenjajući strane.

4. Lijek za razmrvljeni puder u kamenu. Puderu dodajte par kapi čistog alkohola, pretresite sve zajedno u čistu posudicu, izravnajte prstima i pustite da se osuši. Za sat ili dva, vaš će puder biti kao novi.

5. Za ujednačeni ten. Utapkajte malo koraljnog ili narančastog ruža na tamne dijelove kože na koje ćete potom nanijeti korektor. Time ćete izbjeći nejednakosti tena.

6. Za ruž otporan na piće. Iako će vam ovaj djelovati pomalo bizarno, on stvarno funkcionira. Prije nego popijete gutljaj omiljenog pića, malo poližite dio čaše na koji ćete staviti usne. Tako se vaš ruž neće hvatati za stijenku čaše i duže će trajati.

7. Za mekšu kožu. Želite li mekšu kožu lica ili ruku, na željeno područje nanesite med, pustite da djeluje cca pola sata, a zatim ga isperite mlakom vodom.

8. Za blistave nokte. Želite li svojim noktima podariti više sjaja, natapkajte na njih sjenilo za oči koje je bogato shimmerom, a potom nokte premažite slojem završnog, prozirnog laka.

9. Za snažnije nokte. Pijte više vitamina B, recimo vitamin B kompleks. Ovaj dodatak prehrani učvršćuje nokte i kosu.

BONUS VIDEO:

9 bjuti savjeta koji će vam promijeniti život appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU