Odale ih ove fotke: Džumhur u vezi s kćeri legendarnog srpskog folkera

BOSANSKOHERCEGOVAČKI tenisač Damir Džumhur u vezi je s Helenom Topalović, kćeri poznatog srpskog folk pjevača Milana Topalovića Topalka, a odale su ih fotografije sa zajedničkog putovanja.

Helena i Damir otputovali su na Maldive te svakodnevno objavljuju fotografije s istih ili barem sličnih lokacija. Helena je na Instagram Storyju objavila i fotografiju iz kreveta na kojoj je drži muška ruka i tajnovito napisala: “Dok on spava…”

odale ih ove fotke: džumhur u vezi s kćeri legendarnog srpskog folkera

odale ih ove fotke: džumhur u vezi s kćeri legendarnog srpskog folkera

Iako još nisu službeno potvrdili svoju vezu ni objavili neku zajedničku fotografiju, srpski mediji pišu da je ovo dovoljan dokaz da su par.

odale ih ove fotke: džumhur u vezi s kćeri legendarnog srpskog folkera

“Ne znam ja s kim ljetuje moja kći, a u njeno ime ne mogu davati izjave. Vidio sam na društvenim mrežama kako surfa na onoj dasci, uvijek je bila kao kaskader, nikad kao sva normalna djeca. A što se mene tiče, ja sam super, u svom selu Trudovo kod Zlatara s majkom sam klao svinje i topimo mast. Nama je, evo, super”, rekao je Helenin otac Milan za Blic.

O njihovoj vezi već se dugo nagađa, a ovo nije prvi put da su ih odale fotografije. Ljetos su zajedno bili u Turskoj, što se također moglo zaključiti po fotografijama na Instagramu koje su objavljivali s iste lokacije.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU