-0.1 C
Sarajevo
Utorak, 7 prosinca, 2021
Još

  Addiko Bank dobila međunarodni certifikat “Customers’ Friend-Predani Izvrsnost”

  ()

  Addiko Banka u Bosni i Hercegovini dobila je priznanje “Customers’ Friend – Predani Izvrsnosti” koje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Švicarskoj.

  Customers’ Friend certifikat je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje kompanijama i organizacijama koje njeguju uzoran odnos prema svojim klijentima.
  Organizacije nominirane za “Customers’ Friend” prolaze strog proces analize koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija ICERTIAS. Addiko Banka je, u sklopu ove certifikacije, prošla detaljan proces istraživanja i verifikacije koji je temeljen na četiri glavna analitička “stupa”: 1. Ugled, 2. Komunikacija i društvene mreže 3. Korisničko iskustvo; i 4. Povjerenje, pri čemu je svaki od ovih stubova dodatno vrednovan kroz pojedinačne podskupine.

  Zahvaljujući visokim ocjenama, Addiko Banka je stekla pravo na status “Customers’ Friend – Predani Izvrsnosti” (engl. Customers’ Friend – Dedicated to Excellence). Potpisivanjem službene Customers’ Friend deklaracije koja obavezuje tvrtke na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima – Addiko Banka je ispunila sve uslove u cjelosti kao nosilac prestižnog međunarodnog statusa i priznanja “Customers’ Friend – Predani Izvrsnosti “.

  Hvala unaprijed.

  Emir Jildizlar
  Menadžer korporativnih komunikacija
  Corporate communication manager

  Addiko Bank d.d.
  Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
  T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
  [email protected]
  addiko.ba

  (FENA)


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO