ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Oblačim se kao beskućnik

Iza glamuroznih pojavljivanja u javnosti, u privatnom životu Aleksandra Mladenović šeta u pidžami i ne stidi se što van scene izgleda potpuno drugačije.

Pjevačica priznaje da nije tip djevojke koja je uvijek sređena, već da joj je udobnost najbitnija zbog čega se ne libi da u takvim izdanjima napusti kuću.

– Privatno idem u patikama, ležerno. Ne volim šljokice, ništa previše, bez šminke. Jedva čekam da dođem kući da se obučem kao beskućnik– kaže Aleksandra koja izlazi iz kuće u raznim izdanjima.

– Obožavam da obučem najstariju majicu, geldam TV i kažem: „Kako mi je lijepo“. Moja kuma i ja idemo jedna kod druge tako u pidžami, papučama– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Mladenović se osvrnula i na cyber nasilje kroz koje je svojevremeno prošla.

–Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživjela sam to cyber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam ali ne čitam. Bude mi to u fazonu „super druže“. Priznajem, na jedan komentar sam rekla „tebi ne može ni hirurg da pomogne“. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vrijeđa niti pogađa – ispričala je Aleksandra.

The post ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Oblačim se kao beskućnik appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU