Apple sprema hrpu novih uređaja, stiže i jeftiniji iPhone

APPLE je ove godine, na iznenađenje mnogih, uspio oduševiti medije i kupce ne posebno impresivnim uređajima, ali unatoč činjenici da se jedini veliki pomak dogodio što se kamere tiče, njegov nešto jeftiniji iPhone 11 nametnuo se kao jedan od najzanimljivijih ovogodišnjih uređaja.

No, iduća godina mogla bi biti još zanimljivija za sve zaljubljenike u njihove igračke, piše Index.

Naime, analitičar i stručnjak za Apple Ming-Chi Kuo tvrdi da će kompanija u prvoj polovici 2020. izbaciti iPhone SE 2, novi iPad Pro s 3D senzorom za bolju podršku proširenoj stvarnosti, novi MacBook i naglavni uređaj za proširenu stvarnost o kojem se već neko vrijeme šuška.

Inače, Kuo je provjeren izvor informacija, a mnogo se toga poklapa s postojećim nagađanjima.

Prvi na redu trebao bi biti nasljednik Appleovog budget uređaja. iPhone SE 2 imao bi dizajn osmice, ali s procesorom 11-ice. Ukratko, jeftiniji uređaj za one koji žele Appleov telefon, ali nisu spremni platiti previsoku cijenu njihovih flagshipova.

apple sprema hrpu novih uređaja, stiže i jeftiniji iphone

Novi iPad Pro također bi se trebao pojaviti početkom godine, a došao bi s novim 3D senzorom koji bi osjetno popravio performanse što se proširene stvarnosti tiče. Doduše, neki tvrde da bi se iPad Pro mogao pojaviti i do kraja ove godine.

Ono što ove godine kreće u proizvodnju su naočale za proširenu stvarnost koja je očito izuzetno bitna stvar Appleu. Osim u najavama, reference na ovaj uređaj mogu se pronaći i u kodu za iOS 13.

apple sprema hrpu novih uređaja, stiže i jeftiniji iphone

I za kraj, tu je novi MacBook s novom tipkovnicom koja bi zamijenila kontroverzne tipkovnice koje Apple koristi od 2015. I u ovom slučaju postoji mogućnost da se 16-inčni MacBook Pro pojavi do kraja ove godine, ali nitko nije otkrio bitnije detalje vezane za tipkovnicu.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU