BRUTALNO ISKRENA: Zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima

Kaja Ostojić prošla je kroz buran život tokom odrastanja u strogoj porodici u kojoj se njena tvrdoglavost svakodnevno sudarala sa autoritetom roditelja.

Kako je odrastala sve teže je prihvatala da joj je sloboda ograničena što misli da je uticalo i na njenu ranu udaju koja se dogodila kada je imala devetnaest godina.

brutalno iskrena: zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima

“Moj otac je bio jako strog i trudio se da ima taj autoritet i zato nam je odnos uvijek bio klimav. Dokle god sam bila pod njegovim krovom bilo je tenzije, ali je kasnije shvatio da mora da me pusti. Moje društvo ide u ponoć u klub, ja tada moram kući, osjećala sam se kao u zatvoru. To je bio izvor svih problema što sam bila vječito u kaznama”, kaže pjevačica koja je pošto poto željela da se oslobodi takve kontrole:

“Zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima. Moj prvi brak je bio poluosuđen na propast i vještačka tvorevina u glavi koja je proistekla kao želja za slobodom koja se nije dogodila u vrijeme kada je trebala da se desi”, ispričala je u jednom podkastu.

Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda voljela da može da promijeni.

brutalno iskrena: zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima
brutalno iskrena: zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima

“Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stvari iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živjela sa mnom. Koliko god da mi je rano majčinstvo otežalo poslovni put, u isto vrijeme mi je i bilo vjetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dijete”, rekla je nedavno za Grand i dodala:

“Voljela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dijete baš bih dobro razmisilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dijete”, iskrena je Kaja.

(Express / CDM)

The post BRUTALNO ISKRENA: Zbog takvog djetinjstva sam se ja i udala da bih pobjegla od režima appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU