Dnevni horoskop Vaga: Želite više emocija i pažnje od partnera

Iskoristite višak energije za postizanje svih obaveza i zadataka ove sedmice!

Iako ste energični i imate volje da izvršite sve obaveze na vrijeme vrlo ste zahtjevni kada je u pitanju ljubav. Dnevni horoskop Vaga poručuje svim pripadnicima ovoga znaka da nastavite slijediti vaš postavljeni svakodnevni ritam iako želite nove avanture i uzbuđenja.

Ovan

Nove poslovne mogućnosti su veliki izazov. Uspjevate da sprovedete rješenja za postojeće poslovne probleme. Burno reagujete na verbalni duel sa nekim od saradnika, nemate strpljenja za tudje slabosti i greške. Partneru se ne dopada vaše dodatno angažovanje. Neka osoba  iz prošlosti pokušava da uspostavi ponovni kontakt.

Bik

Na poslu ste energični i sve radite bez mnogo napora. Ukoliko ste u profesiji vezanoj za obrazovanje ili umjetnost dobijate priznanje za svoj rad. Troškovi su veći ali ne hajete mnogo. Rizična ulaganja se ne preporučuju. Nesporazum sa partnerom rezultat je vaših impulsivnih reakcija. Ostavljate utisak na nekoga.

dnevni horoskop vaga

Blizanci

Pokušajte da ne insistirate na svojim zahtjevima na poslu. Nestrpljivost sada samo može da donese probleme. Neočekivan razgovor zatiče vas nespremnim. Na emotivnom planu ispoljavate neuobičajenu ljubomoru čime partnera izluđujete. Partner očekuje više vaše taktičnosti. Društveno ste aktivniji. Nesporazum sa prijateljem.

Rak

Mnogo poslovnih aktivnosti i sitnih obaveza čine vas stresnim. Ne obećavajte ništa što ne možete da ispunite. Neraspoloženje je prolaznog karaktera. Ne možete se oduprijeti nostalgičnim razmišljanjima. Emotivni ste i preosjetljivo reagujete na bilo kakvu kritiku. Neke konflikte ne možete trenutno da izbjegnete.

Šta znači sanjati da se penješ? Otkrijte OVDJE.

 

Lav

Odložite komunikacije sa uticajnim ljudima zbog mogućih nesporazuma. Odlažete kraći put. Niste u najboljem raspoloženju ali imajte na umu da je to samo trenutna situacija. Probajte da ne podlježete trenutnim impulsima. Naročito kontrolišite svoju želju za prekomjernim trošenjem. Neke misterije zaokupljuju vašu pažnju.

Djevica

Primirili ste se, povukli od svega, sve gledate u pesimističnom svjetlu. Znajte da je sve samo prolaznog karaktera pa tako i vaše crne misli. Privremeno ste blokirani i u nemogućnosti da dugoročno planirate. Odnos sa partnerom je pun tenzije. Odložite sve aktivnosti koje zahtjevaju logičnost i objektivnost.

Vaga

Imate više energije i dosta toga možete da uradite bez da se osjećate umorni ili u stresu. Slijedite svoj sopstveni ritam koji je trenutno možda neuobičajen, potrebna su vam uzbudjenja i poneka nepromišljena ludost. Zahtjevni ste na emotivnom planu, želite više pažnje i emocija od partnera. Obratite pažnju na ishranu.

dnevni horoskop vaga

Škorpija

Zaboravite na rizik i bilo kakve drastične promjene na finansijskom planu ghostwriter agentur. Neophodno je da imate jasne ciljeve da ne biste bili u dilemi da li donosite ispravnu odluku. Imaćete priliku da radite nešto što vam zaista odgovara. U dobrim ste odnosima sa nadredjenima i dobijate pomoć ili unapredjenje. Nervozni ste.

Strijelac

 

Energični ste i motivisani da rješite tekuće probleme na poslu mada se lako možete iziritirati. Finansijska konstrukcija planiranog posla pokazuje se adekvatnom. Ne oslanjajte se na savjet bliskog prijatelja Hausarbeit schreiben lassen. Sećanja na prošlost čine vas pomalo sjetnim. Budite praktičniji u rješavanju nekog porodičnog problema.

Sanjali ste dijamant? Otkrijte značenje sna OVDJE.

Jarac

Ne možete da potpuno objektivno sagledate svoju trenutnu poslovnu situaciju. Mogući su nesporazumi sa autoritetima jer ulazite u diskusije bez taktičnosti ili potpunog razumjevanja ghost writing. U raspravama možete da kažete sve ono što obično samo mislite u sebi. Probajte da kao i obično prvo odmjerite situaciju pa onda reagujete. Žene u ovom znaku žele posebno ove sedmice da osvoje muškarca koji im je zapeo za oko.

Vodolija

Poslovne ideje i svi vaši prjedlozi ne nailaze na odobravanje. Nemate podršku pretpostavljenih. Ne uspjevate da zatvorite neku finansisjku konstrukciju ghostwriter österreich. Trenutno ste vodjeni instiktom i željom da započnete akciju koja bi donela dugo željeni finansijski preokret. Srećete vrlo intrigantnu osobu.

Ribe

Rokovi ili neočekivano hitni poslovi mogu vam promjeniti već planiranu nedelju. Ne uspjevate da rješite neku zamršenu poslovnu situaciju ghostwriter wien. Dobijate neočekivanu podršku ili pomoć od uticajne osobe. Vaši energetski potencijali i vitalnost su napokon u uzlaznoj liniji. Privlačite pažnju a da se baš nešto i ne trudite.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU