Dnevni horoskop za 27.06.2022.

Ovan


Neke situacije na poslu vas tjeraju da žurite, ali danas očigledno važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može “smoriti” nekim svojim pridikama ili zahtjevima. Iskulirajte.

Bik


Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam danas ne daje neki podsticaj pa ćete uglavnom dan na poslu prekunjati ili odrađivati svoje zadatke preko volje. Željni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je trenutno suviše statičan i neaktivan.

Blizanci


Pri završetku ste nekih zahtjevnih obaveza i već osjećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspjeti da tokom ovog dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

Rak


Uglavnom zamorna svakodnevnica. Neke obaveze vam dosta teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa kolegama. Najviše će vam odgovarati da se povučete i malo samujete. Teško vam je da prevaziđete neku statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

Lav


Prvu polovinu dana bolje da prespavate – sve će vam padati teško, nećete uopšte biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – smoriće vas do besvijesti. Zato drugi dio dana bolje iskoristite najprije za neku emotivnu “akciju”- na primjer: pozovite osobu, koja vam se dopada, na izlazak.

Djevica


Kolege vam svojim postupcima samo unose zabunu danas – možda je bolje da se oslonite samo na sebe, a da savjete drugih u potpunosti iskulirate. Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog dijela dana.

Vaga


Nešto što ste željeli da pokrenete je slavno propalo i vi možete početi da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Batalite, zaboravite ovo, sutra je novi dan. I nove mogućnosti. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svjesna da vas zanima.

Škorpija


Vijesti koje budete čuli tokom prijepodnevnih sati definitivno vam ne idu naruku i neće vam se dopasti. Međutim, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

Strijelac


Svjesni ste da bi trebalo da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema kolegi koji vam je važan, ali iz nekog razloga non stop odugovlačite sam početak. Pokušajte da se opustite i uradite ono što znate da je bitno za vas. U emotivnom segmentu – poziv za druženje ili izlazak.

Jarac


Željeli biste da danas nekom predstavite svoje ideje ili prijedloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati samo malo vremena za razgovor. Nemojte se odmah smoriti, biće još prilika. U emotivnim relacijama – mirno popodne sa voljenom osobom.

Vodolija


Neke situacije sa poslovnim saradnicima vam dosta teško padaju, ali se trudite da “izgurate” ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se danas usaglasite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – imate veliku inicijativu prema osobi koja vas privlači.

Ribe


Prijepodne je posebno zamorno – možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom “fazonu” i prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih i večernjih sati. Prihvatite poziv od strane kolega, opustite se malo poslije posla.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU