Dnevni horoskop za 29.05.2022.

Ovan


Budu li vas prijatelji nagovarali na izlazak, nećete pristati. Više će vam odgovarati osamljivanje, slušanje muzike i izbjegavanje obaveza. Mladi će radi toga biti izloženi roditeljskim kritikama, a oni u braku partnerovim. Uprkos trzavicama, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Međutim, zbog lošeg raspoloženja to uopšte nećete primjećivati.

Bik

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Planete vam pomažu u sređivanju problematičnih situacija. Biće vam jasni uzroci čudnog i prevrtljivog partnerovog ponašanja pa ćete mu pružiti novu priliku i početi ispočetka. Bez obzira na vremenske prilike, nemojte dan provesti u kući. Družite se s prijateljima ili zajedno otiđite u bioskop.

Blizanci

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Ne upuštajte se u rasprave, jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova. Zato nemojte na sebe preuzimati veće obaveze, jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bićete neoprezni pa su moguće povrede i udarci, posebno kod onih koji rade fizičke poslove.

Rak

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Najradije biste satima sjedili na internetu ili se družili s prijateljima. Ipak, obaveze vam neće dopustiti da se tim aktivnostima posvetite u željenoj mjeri. Osjećaj odgovornosti biće istaknut pa ćete se uspjeti disciplinovati i uraditi šta se od vas očekuje. Samci će se dvoumiti između dvije osobe: pazite šta ćete na kraju odlučiti!

Lav

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Pomažete drugima i to činite krajnje nesebično. Ipak, pri tome vas može zaboljeti činjenica da se vama nema ko naći pri ruci. Možda ste o sebi stvorili sliku čvrste osobe pa se drugi previše oslanjanju na vas. Neka vam ova nedjelja bude malo drugačija. Ako je redovno provodite kod kuće ili rodbine, napravite izuzetak. Izađite negdje!

Djevica

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Dnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i prihvatati se više obaveza odjednom. Usporite, sve ćete stići obaviti. Što više budete razgovarati s bližnjima, to ćete se bolje osjećati. Na taj način izbacićete negativne emocije i shvatiti da je tako bolje nego da ste ih potiskivali.

Vaga

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Ne sumnjajte u simpatijina osjećanja. Uvjerićete se da druga strana misli ozbiljno, iako će svoje namjere izraziti dosta neuvjerljivo. Nemojte ustajati rano – priuštite sebi izležavanje. Dan je kao stvoren za odmor i neka vas radi toga ne grize savjest. Uživajte u danu.

Škorpija

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Trudićete se da što prije obavite obaveze kako biste slobodno vrijeme posvetili druženju i prijateljima koje niste dugo vidjeli. Okolini će se svidjeti vaš smisao za humor pa pustite mašti na volju i prepustite se igri zavođenja. Ako ste slobodni, prepustite se promjenama. Iznenađenja su na pomolu.

Strijelac

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Mnogo toga neće se odvijati prema planu, ali vas to neće uznemiravati. Vodite više računa o potrebama bližnjih. Ako ste u vezi, predstoji vam razgovor. Dosta bi pomoglo ako biste porazgovarali s partnerom ne samo o tekućim, svakodnevnim planovima nego i o tome šta vas u životu uopšteno čini nezadovoljnima.

Jarac

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Popustiće pritisci kojima ste bili izloženi pa ćete se osjećati opuštenije i mirnije. Višak slobodnog vremena provodićete u društvu prijatelja i rođaka. Za vas će biti zainteresovana osoba koja će se predstavljati kao prijatelj. Sviđaćete joj se, ali će o tome ćutati. Ako su simpatije obostrane, možda biste vi trebali biti inicijator susreta.

Vodolija

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Ne računajte previše na nečiju obećanu pomoć. Pouzdajte se u sebe, o čemu god se radilo. Žudićete za promjenama i uzbuđenjima. Vaša očekivanja biće ispunjena ako dan odlučite provesti na obližnjem izletištu ili na mjestima na kojima se kreće mnogo ljudi. Ako planirate izlazak udvoje, predložite večeru u romantičnom restoranu.

Ribe

dnevni horoskop za 29.05.2022.
Bićete puni inicijative i željni da nešto promijenite. Shvatićete koja područja života treba očistiti od problema i negativnih ljudi. Ipak, bitno je da ne počnete raditi sve odjednom, jer nepovoljan uticaj Mjeseca upozorava na iscrpljenost i gubitak energije. Dakle, samo polako i organizovano!

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU