EFEKTAN STAJLING: Severina otvorila sezonu na Bolu

Pjevačica Severina ovih je dana uživala na Braču, gdje je na Bolu otvorila sezonu u popularnom noćnom klubu na plaži. Svojim je hitovima rasplesala brojne okupljene, a nezapaženo nije prošao njezin zanimljiv ljetni stajling

Seve je započela svoje radno ljeto, a otvorila ga je koncertom u popularnom klubu na Bolu na Braču, odakle se javila slikama i videima na Instagram profilu. Vrući ljetni tulum sa svojim najvećim hitovima koje je publika pjevala u glas do ranih jutarnjih sati, Severina je začinila izuzetno dobrom energijom, a kasnije je i sama potvrdila da su okupljeni nadmašili sva očekivanja.

Lijepa Splićanka za svoj je nastup pripremila i efektan stajling, bijelu mini haljinu sa zanimljivim detaljem oko vrata koji podsjeća na kreacije srpskog brenda Mihano Momosa, koji je sve privlačniji brojnim domaćim damama.

Njegovu kreaciju dan ranije nosila je Nina Badrić na svoj 50. rođendan. Uz bijelu minicu koja joj je stajala kao salivena, Severina je kombinirala odlične bijele sandale, a kosu svezala u niski rep.

(Express/Tportal)

The post EFEKTAN STAJLING: Severina otvorila sezonu na Bolu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU