Gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: Rekonstrukcija Štrosmajerove i Gornjozeničke ulice

Gradska uprava Zenica na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem nastavlja kontinuirana ulaganja na poboljšanju uslova života svih građana o čemu svjedoče i radovi u Štrosmajerovoj i Gornjozeničkoj ulici.

Naime, protekle sedmice završeni su radovi na asfaltiranju pješačkih staza duž ulice Štrosmajerova, dok su završeni radovi na ugradnji prvog i drugog sloja asfalta. Prema riječima Armina Kurtagića, Stručnog savjetnika za puteve u Službi za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove, završena je ugradnja prvog i drugog sloja asfalta u ulici Gornjozenička. Nakon završenih radova od danas obje ulice su puštene u saobraćaj, a vrlo brzo pristupit će se realizaciji ugovorenih radova u ulici Armije RBiH, što je još jedan od pokazatelja apsolutne opredijeljenosti Gradske uprave Zenica na unapređenju infrastrukture u svim dijelovima grada. (Ne.G.)

gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: rekonstrukcija štrosmajerove i gornjozeničke ulice gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: rekonstrukcija štrosmajerove i gornjozeničke ulice gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: rekonstrukcija štrosmajerove i gornjozeničke ulice gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: rekonstrukcija štrosmajerove i gornjozeničke ulice

The post Gradska uprava nastavlja sanaciju putne infrastrukture: Rekonstrukcija Štrosmajerove i Gornjozeničke ulice appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU