HVALA ŠTO STE RODILI NAJBOLJEG SINA: Aleksandra Prijović se na posljednjem koncertu obratila svojoj pravoj svekrvi

U Areni Zagreb održan je i posljednji koncert Aleksandre Prijović, a atmosferu pred zagrebačkom publikom ponovno je dovela do usijanja.

Među gotovo 20 hiljada obožavatelja koji su uglas pjevali njene hitove našla se i njena svekrva, majka Filipa Živojinovića – Zorica Nakić.

Aleksandra se emotivnim riječima obratila upravo njoj.

-Tu je moja Zorica, Filipova majka. Hvala što ste rodili najboljeg sina na svijetu! Kao što sam rekla, ovako nešto veliko nikada ne bih mogla napraviti sama. Puno je tu ljudi koji su dali sve od sebe, ali meni najvažniji je upravo vaš sin Filip – rekla je Aleksandra, koja je već pet godina u skladnom braku s Filipom i s kojim ima sina Aleksandra.

Ništa manje nisu oduševili ni njeni gosti. Naime, na bini su joj se pridružili Dejan Matić, Osman Hadžić, Maya Berović, MC Stojan i Dejan Kostić.

-Pet dana smo uživali, pjevali i jedva čekam vratiti se – rekla je Aleksandra, a nekoliko puta publiku je pitala žele li i šesti koncert na što su joj svi s oduševljenjem skandirali.

The post HVALA ŠTO STE RODILI NAJBOLJEG SINA: Aleksandra Prijović se na posljednjem koncertu obratila svojoj pravoj svekrvi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU