I MUŠKARCI IMAJU G TAČKU Vrhunac stimulacije doživljavaju tokom ove poze

Tipično je i ništa neobično da se ponekad žar u krevetu malo zagasi, te da ga je potrebno ponovo potpaliti, a to se između ostalog može učiniti i uvođenjim nekih novih poza ili ostvarivanjem fantazija.

Se*sualni terapeuti ističu kako svaka se*sualno aktivna osoba na ovome svijetu ima neki fetiš, odnosno se*sualnu preferenciju. Iako se fetiši obično vezuju uz ekstreme, to zapravo nije istina. Fetiš je svaka radnja pod čaršavima koja nam pruža zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da je najčešći fetiš igra uloga, u kojoj partneri oblače uniforme kako bi na trenutak maštu svoga partnera pretvorili u stvarnost.

Zašto žene vole uniforme?

Psiholozi kažu da uniforme predstavljaju svrhu i hrabrost, ali i ljubav prema određenoj profesiji. Zainteresovani, strastveni i spretni muškarci su bolji ljubavnici, pokazuju istraživanja. Policajci, vatrogasci ili vodoinstalateri, najčešće su uloge koje žene traže kod muškaraca.

Kako izvesti pozu „seksi vodoinstalatera“?

Jeste li znali da postoji se*sualna poza u kojoj se žena pretvara u se*si vodoinstalaterku? Takozvana „vodoinstalater poza“ je novi oblik se*sualnog ponašanja koji uključuje oralni se*s. Dakle, kod poze se*si vodoinstalatera žena izgleda kao da „provjerava šta ima ispod umivaonika“.

Kod ove poze muškarac kleči, a žena leži na leđima, glavom okrenuta prema njegovim preponama pa izgleda kao da popravlja umivaonik.

Iako na prvu ova poza izgleda kao da u prvi plan stavlja zadovoljstvo muškarca, to zapravo nije tako. U ovom položaju muškarac ima slobodne ruke koje može iskoristiti za strastvene dodire pa bismo ovu pozu mogli gledati kao se*si uvertiru u pravu igru.

Ovo je savršena poza za parove koji vole razmijenjivati dominantne i submisivne uloge. Osoba koja prima zadovoljstvo u ovoj pozi ima kontrolu pokreta, a osoba koja pruža zadovoljstvo ima mnogo bolji pristup „muškim organima“ nego u klasičnom položaju oralnog se*sa. Kod oralnog se*sa nije samo penis u prvom planu, treba se pozabaviti i muškom G-tačkom, rekao je se*saulni terapeut Sakši Tiko.

Znate li gdje je muška G-tačka?

Ako još niste znali, muška G-tačka je prostata. To je žlijezda koja se nalazi otprilike pet-sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod bešike i stimulacijom ovog mjesta dovešćeete muškarca do nekih novih se*sualnih iskustava.

Se*sualni eksperti predlažu načine na koje možete začiniti ovu pozu. Kako bi poza bila što prijatnija, koristite mekano pomagalo kako vas ne bi boljela kolena. Takođe, žena koja leži i pruža užitak svom partneru nema nikakvu kontrolu pokreta, pa se unaprijed dogovorite o tempu i dinamici pokreta.

Za ljubitelje BDSM-a, prijedlog je da koristite lisice ili kožni bič za lagano spankanje, govori Tiko.

I MUŠKARCI IMAJU G TAČKU Vrhunac stimulacije doživljavaju tokom ove poze appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU