IMPOZANTNO ZDANJE: Zavirite u unutrašnjost luksuzne vile Mileta Kitića

Marta Savić i Mile Kitić nisu se bojali da širom otvore vrata svog fantastično dekorisanog i uređenog porodičnog doma, jer su i više nego ponosni na njega.

Prostrano kupatilo i garderober, sala za bilijar… stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme, pa zatvoreni bazen postaje otvoreni – nešto je u čemu uživa ova poznata porodica.

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

Jednom prilikom, Marta je otkrila da je sve sama stvorila radom, a također je i svaki detalj u kući kupila i namjestila upravo po svom ukusu.

-Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni dio kuće, jedan bijeli, jer i sama umijem da budem crna i bijela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje, jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovdje kod nas – izjavila je svojevremeno.

impozantno zdanje: zavirite u unutrašnjost luksuzne vile mileta kitića

Mnogo crnog mramora, fine keramike uvežene iz inostranstva, bazen, crvene zidove… Mile i Marta posjeduju i impozantnu kolekciju umjetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

Mile voli i da se opusti, pa je napravio kutak i za to gdje sa prijateljima igra bilijar.

Kako su mediji pisali, njegova vila koštala je 550.000 eura.

impozantno zdanje: zavirite u unutrašnjost luksuzne vile mileta kitića

Podsjetimo, Mile Kitić sad živi u izobilju, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspjeha nije bio nimalo lak.

– Spavali smo u kući gdje se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grijanja. Bilo je toga i da sam spavao na mhestima gdhe je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz djetinjstvo i život, čak duže žive – prisjetio se pjevač tada za medije.

The post IMPOZANTNO ZDANJE: Zavirite u unutrašnjost luksuzne vile Mileta Kitića appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU