ISPLIVALI NOVI JEZIVI DETALJI: Darko Kostić zlostavljao momka koji je blizak poznatoj pjevačici

Modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u žiži javnosti kada je prije nekoliko mjeseci uhapšen u svom stanu nakon što ga je muškrac N.N. prijavio koji je policiji dao izjavu da je dobio poruku od prijatelja Š.H. koji mu je rekao da ga je Kostić zatvorio u ostavu i prijetio da će ga ”ubiti”.

– Zlostavljač koji povrjeđuje slabije od sebe. Zlostavljač koji je zapravo kukavica. Zlostavljač od dva metra, koji šutira klince po klubovima. Zlostavljač koji je mene sa 21 izmanipulisao, lagao, vrijeđao i povrijedio – napisao je dečko i dodao:

– Zlostavljač koji je toliko iskompleksiran jer je glup, neobrazovan, neinformisan da zbog toga se istresa ovako nad mlađima. Zlostavljač koji, ako ovaj post dođe do njega, će mi prijetiti, ponovo. Zlostavljač koji je davnih dana trebao biti iza rešetaka. Jer sada već ima previše žrtvi.

– Žao mi je što svoju energiju danas dajem ovom čovjeku, pa makar na 15 minuta, ali od kad sam krenuo da živim u BG-u samo sam sretao nove i nove žrtve i brdo mladih momaka koji su prošli kroz haos sa ovim čovjekom i shvatih da sam i te kako imao sreće – zaključio je on.

Podsjetimo, mladić koji je bio Kostićeva žrtva je danas ispričao kako se spasio – iskoristio je nepažnju kreatora i izašao iz stana. Policija je zatim u stanu zatekla Darka Kostića i dovela ga u policijsku stanicu, a mladić je prevezen na VMA, na odjelјenje toksikologije.

Špekuliše se da je mladić blizak pjevačici Nataši Bekvalac.

(Express/Espreso)

The post ISPLIVALI NOVI JEZIVI DETALJI: Darko Kostić zlostavljao momka koji je blizak poznatoj pjevačici appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU