JE L’ TO I ONA PRETJERALA S OPERACIJAMA? Snimci Vesne Pisarović podijelili obožavatelje na društvenim mrežama

Vesna Pisarović je prije dvadesetak godina bila jedna od najpopularnijih pjevačica, a njene hitove ‘Da znaš’, ‘Sasvim sigurna’ i ‘Dolje, na koljena’ pjevala je cijela regija, međutim na iznenađenje mnogih odjednom se odlučila povući s estrade.

Inače, Vesna je rođena u Brčkom. Prvi album objavila je 2000. godine, a u jeku slave odlučila je napraviti pauzu u karijeri. Prije 12 godina udala se za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, i s njim se odselila u Berlin.

Ipak, nakon nekog vremena odlučila se vratiti muzici. Najprije se posvetila džezu, a na društvenim mrežama se mogu vidjeti snimci i fotografije s njenih nastupa na kojima pjeva i stare hitove. Međutim, jedna od fotografija mnoge je navela da pomisle kako ni Vesna nije odoljela estetskim operacijama.

‘Je l’ to i ona pretjerala s intervencijama’, glasio je samo jedan od komentara. Pored onih koji su se pitali je li Vesna radila nešto na sebi, bilo je i onih koji su naglašavali da je sve do ugla pod kojim su je snimali.

The post JE L’ TO I ONA PRETJERALA S OPERACIJAMA? Snimci Vesne Pisarović podijelili obožavatelje na društvenim mrežama appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU