22.7 C
Sarajevo
Nedjelja, 26 lipnja, 2022

  Jedan od išekivanijih događaja u Tuzli: Tradicionalni cjelonoćni maraton Gorana Emkića

  Nadolazeća subota sa sobom donosi jedan od išekivanijih klabing događaja u godini, a to je već tradicionalni cjelonoćni maraton Gorana Emkića u Domu Mladih – Club Palma u Tuzli.

  Kroz godine, ovaj maraton se pokazao kao jedinstvena prilika za Gorana da povede svoju vjernu publiku na cjelonoćno muzičko putovanje u svom rodnom gradu Tuzli, i zato smo sigurni da će odaziv kao i atmosfera i ovaj put biti na visokom nivou.

  Lokalnoj publici Goran je poznat već dugi niz godina, te je za sebe uspio izgraditi status miljenika među publikom, kao i kolegama sa lokalne ali i regionalne scene. Nastupao je na regionalnim festivalima elektronske muzike poput EXIT-a, ECO Festivala, Naissus festivala, Stereogroove, Kaleidoscope, te mnogim drugim eventima.

  Kroz karijeru, podijum je djelio sa mnogim lokalnim, regionalnim ali i internacionalnim zvijezdama elektronske muzike, od kojih bismo izdvojili Jef Millsa, Chris Liebinga, Coyu-a, Du’Art-a, Sam Paganinija, Dubfirea, Jay Lumena, Fernandu Martins, Marka Nastića, te mnoge druge.

  Kada smo ga pitali šta očekuje od nadolazećeg maratona, te da li je uzbuđen, odgovorio nam je kako je Tuzla oduvijek posebno mjesto za njegove nastupe, obzirom da ima posebnu konekciju sa domaćom publikom, te je to mjesto gdje je njegova karijera započela.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  Alem Sinanović
  Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU