JESENJI LET S CRVENIM BARONOM: Postanite NAJBOLJI PILOT i OSVOJITE DRON!

Vrijeme je za jesenski let avijatičara! Zabavite se uz svoju omiljenu igru: čeka vas gozba besplatnih oklada i glavna nagrada: DRON!

Pred vama je jedinstvena zabava u kojoj ćete imati priliku poletjeti do fantastičnih nagrada! Vrijeme je za posjetu Meridijan i zaigrajte globalno popularnu igru ​​Aviator!

Početak rada JESEN LJETO red baron i trajat će do 31. listopada! Svaki dan će KIŠITI FREEBETS 50 puta dnevno, svaki put za 10 najboljih igrača.

Preuzmite svoj freebet klikom na gumb CLAIM, zatim ga iskoristite i pretvorite u OZBILJAN KAPITAL!

No, priča ni tu ne završava, jer će najbolji pilot među vama osvojiti Veličanstvenog DRON!

Poene osvajate na sledeći način: svaki potez koji napravite donosi vam 20 poena, dok uloženih 100 DINARA kumulativno donosi dodatna dva boda koja koristite za napredovanje na rang listi najbolje plasiranih igrača.

Apsolutni pobjednik ove jesenske avanture osvaja neodoljivu letjelicu! Preuzmite DRON i uživajte u snimanju fotografija i klipova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Prijavite se na svoj korisnički račun, ako već niste REGISTRIRANO u Meridianu, vrijeme je da učinite upravo to SADA! Odmah nakon REGISTRACIJE stiže na vaš korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete koristiti za sport i automate.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU