Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svako svakome. S druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne, često je pravi misterija i često se osjećamo kao da sebi ne možemo pomoći, zar ne?

Astrolozi tvrde kako zvijezde, odnosno datum rođenja, itekako zavise o našem ljubavnom životu. Također ti savjetuju sljedeće: ako do kraja 2019. godine želiš izbjeći slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj ići na dejt s ovim horoskopskim znakovima…

Ovan
Ako si rođena u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe će te samo usporavati i sprečavati tvoj uspeh.

Bik
Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele postići puno toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju bi ostao razočaran.

Rakovi se ove godine koncentrišu isključivo na porodičnu sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mjestu. Ova kombinacija će žalosno završiti pa je bolje da uopće ne počne vezu.

Rak
Rak i Vaga bi trebalo ove godine da drže prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dvije noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.

Lav
Premda se Lav i Škorpija brzo seksualno privuku, moraju biti jako oprezni. Naime, Škorpija želi ove godine uživati u slobodi i ne želi čvrstu vezu.

Devica
Devica čezne za nekim tko zna što želi. Premda će Vodolija vjerojatno probuditi dobar dojam i činiće se da je možda on onaj pravi, Devica ne bi trebalo da se previše oduševljava – ljubavni jadi su zagarantovani.

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrirati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao smetati na tom putu.

Škorpija
Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebalo da napravi široki luk oko Strelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu.

Strelac
Premda Strelca čarobno privlači Devica, ona će vjerojatno pobjeći od veze – a ti ćeš ostati slomljenog srca.

Jarac
Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.

Vodolija
Vodolije ove godine ne bi trebalo da se zaljubi u Ovna. Nažalost, nisu na istoj talasnoj dužini, pa će često izbijati svađe.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o