Keith Richards ima samo jednu želju: Da ostanu živi

The Rolling Stonsi iduće godine slave 60-godišnjicu, a Keith Richards u nedavnom intervjuu upitan je kako grupa planira proslaviti 60. godišnjicu 2022. Odgovor legendarnog gitariste bio je: “Pa, zasad nam je u planu samo da ostanemo živi. ”

The Rolling Stones su osnovani 1962., a 2022. trebali bi proslaviti svoj šezdeseti rođendan. Richards trenutno ima 76 godina, Jagger 77, Ronnie Wood 73, a Charlie Watts 79. Možda su fanovi očekivali informacije o budućnosti: o novim albumima, novim turnejama i drugim velikim planovima. No, Richardsovi se “planovi” čine prilično prizemljeni, piše tntradio.

Prema njegovim riječima, prvo će pričekati kraj ove godine pa će onda tek vidjeti kako će bend nositi s idućom godinom: “Mislim da trenutno ima važnijih stvari za riješiti od The Rolling Stonesa. Drago mi je što smo svi još ovdje što mi je zasad dovoljno da budem zadovoljan.”

Richards je nadalje potvrdio da su Stonesi radili na novom albumu za koji kaže da je bio “napola gotov prije nego što ih je pogodilo sr*nje”, referirajući se, naravno, na pandemiju koronavirusa.

“Pokušavao sam progurati nekoliko stvari, ali sada nam samo preostaje pričekati cjepivo”, rekao je gitarist. Richards se u intervjuu osvrnuo i na vlastitu smrtnost, rekavši da je “svaki dan užitak”. Također se osvrnuo na novinare koji posljednjih 50 godina predviđaju njegovu smrt:

“Mislim, ne želim prkositi ničijim predviđanjima i stvarno me ne zanimaju. Crknit ću kad bude vrijeme da crknem i to će znati svi na svijetu.”

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU