KO JE ZAPRAVO NERMIN HANDŽIĆ? Previđali mu drugačiju budućnost, jedan susret sve promijenio

U subotu, 25. juna održalo se veliko super finale “Zvezde Granda” u kome se takmičilo 16 kandidata: Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukčević, Meliha Imširović, Velid Handžić, Nikolina Đekanović, Aleksandar Josifovski.

Publika je svojim glasovima tokom programa odredila ko zaslužuje titulu nove zvijezde Granda.

Pobjednik ovogodišnje sezone je Nermin Handžić, koji je bio pod mentorstvom pjevačice Viki Miljković.

ko je zapravo nermin handžić? previđali mu drugačiju budućnost, jedan susret sve promijenio

On ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine. Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ”Neki novi klinci” u kojem je osvojio treće mjesto, a u ”Zvezdama Granda” učestvuje kao pulen Viki Miljković. Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vrijeme voli da igra fudbal. Kaže da je prije svega human i pozitivan čovjek, a kod sebe ne voli što je brzoplet. Muzički idol mu je Šaban Šaulić.

Nakon što je objavljeno da je Nermin pobjednik, obratio se medijima i priznao da li je očekivao pobjedu.

Svi koji su stigli do finala, naravno da su očekivali pobjedu. Konkurencija je bila možda i najjača do sada. Svi kandidati su bili fenomenalni – istakao je ovogodišnji pobjednik, pa otkrio čiju muzičku karijeru priželjkuje:

Mislim da više niko nikada neće imati karijeru kao pokojni gospodin Šaban Šaulić, ali ja nekako u svojoj karijeri ću pamtiti da sam sa svojih 10 godina pjevao sa njim, baš na ovoj sceni – rekao je Nermin, pa dodao šta mu je tada pjevač rekao:

Rekao mi je da sam ja najtalentovaniji klinac kog je on čuo – istakao je ovogodišnji pobjednik.

(Express/Grandonline)

The post KO JE ZAPRAVO NERMIN HANDŽIĆ? Previđali mu drugačiju budućnost, jedan susret sve promijenio appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU