KRILA I OD ŽIRIJA “ZVEZDA GRANDA”: Ovako su reagovali na vijest da je Marija postala majka

Danas je kao bomba odjeknula vijest da je popularna pjevačica Marija Šerifović postala majka jednog dječaka, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Marija je dobila dječaka, kom je dala ime Mario, a sada su se oglasili članovi emisije “Zvezde Grande”, te otkrili šta misle o potezu svoje koleginice.

foto: printscreen

– Pa kako je postala majka kada sam je vidjela prije mjesec dana? – rekla je u prvi mah Snežana Đurišić, a potom pozvala Mariju, pa se oglasila:

– Čula sam se sa Marijom. Potvrdila je da je postala majka. Mariju poznajem od rođenja, tako da sam presretna, tako da mogu da poželim sve najbolje i njoj i mojoj drugarici Verici koja je konačno doživjela da bude baka. Ona je govorila da će to uradi u ovoj godini. Tako da bravo. Čestitam svakome ko postane roditelj. Ništa ne može bolje u životu da doživi, to je razlog i cilj ovog života na planeti Zemlji – rekla je Snežana Đurišić za medije.

krila i od žirija “zvezda granda”: ovako su reagovali na vijest da je marija postala majka
foto: printscreen

– Ja ne dajem izjave preko telefona, ali ako je to istina želim mojoj kolegici Mariji sve najljepše – rekla je Viki Miljković, a kada se uvjerila o istinitosti ove informacije, dodala je:

– Mnogo sam sretna, baš sam se naježila kada sam vidjela na Instagramu, sve im najljepše želim – rekla je za medije Viki.

krila i od žirija “zvezda granda”: ovako su reagovali na vijest da je marija postala majka
foto: društvene mreže

– Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam! Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po cijelo dan pjeva Suznaninu pjesmu “Oči, oči”! Bravo za Mariju, prelijepa vijest, divna odluka, želimo im svu sreću ovog svijeta! Ponosni smo što smo dobili još jednog člana! – istakao je Saša Popović.

krila i od žirija “zvezda granda”: ovako su reagovali na vijest da je marija postala majka
foto: printscreen

Dragan Stojković Bosanac nije vjerovao u ovo.

– Ja za to ne znam i ne mogu da komentarišem – rekao je kratko.

Kada su mu objasnili da je pjevačica objavila fotku bebe na svom Instagram profilu i da su njeni članovi porodice to već potvrdili, Bosanac je rekao:

– Ko zna ko je to mogao da objavi, ne mogu to da komentarišem – završio je Bosanac.

Bosanac se ponovo oglasio za medije i otkrio da ga je Marija uvjerila u ovu vijest, te je preko video poziva prvi put vidio i bebu.

– Sad me je zvala, pokazala video, nek je živ i zdrav, rođen je kada i ja, 2.decembra. Biće sretan, ali neće dati na sebe, takvi smo mi strijelčevi, da bude sretna i da veliki poraste. – rekao je Bosanac.

(express/republika)

(express/grand)

The post KRILA I OD ŽIRIJA “ZVEZDA GRANDA”: Ovako su reagovali na vijest da je Marija postala majka appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU