LJUBA PERUĆICA IZVADIO PRIJINU SLIKU: Ovaj potez izazvao šok u studiju, spomenuo i trudnu ženu

Gost emisije Divan show na Kurir TV bio je pjevač Ljuba Perućica. Njemu je voditelj Ivan Gajić postavio tri izazova na kraju emisije, a naročito zanimljiv bio je posljednji.

Ljuba je, tada, naime, iz fijoke izvukao fotografiju trenutno najpopularnije pjevačice u regionu, Aleksandre Prijović. Sve to ne bi bilo nimalo neobično da se njih dvoje nisu zabavljali u prošlosti.

-Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti nekad postojale ružne riječi, niti situacije, da sad kao ja neću da izvadim sliku i da ne pričam, pogotovo što sam ja takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se – otrkio je Perućica.

ljuba perućica izvadio prijinu sliku: ovaj potez izazvao šok u studiju, spomenuo i trudnu ženu

Voditelj Ivan Gajić bio je pozitivno iznenađen Ljubinom reakcijom, a još više ga je raspametio nastavak odgovora.

-Nisam bio u areni na koncertu. Moja žena Kaća je trebalo da ide umjesto mene, u moje ime, ali pošto je ona već poprilično trudna, taj dan se nije osjećala dobro, pa i danas kuka jšto nije otišla na koncert. A ja sam te nedjelje imao katastrofu par dana zaredom i onda bi mi taj dan bio još jedan, onako… Katastrofa poprilična. Iz tog razloga nisam bio, ali sigurno ću biti na nekom sljedećem – iskren je Perućica

The post LJUBA PERUĆICA IZVADIO PRIJINU SLIKU: Ovaj potez izazvao šok u studiju, spomenuo i trudnu ženu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU